Responsiv webside til ØNH Legen

ØNH Legen er kanskje norges flotteste øre-nese-hals-klinikk. De sparer i alle fall ikke på konfekten hva design og estetikk angår. De jobber for at alle pasienter skal oppleve besøket hos dem mest mulig behagelig. I vår nettbaserte hverdag er det også viktig at pasientene betjenes profesjonelt på nett. Vi gratulerer ØNH Legen med ny responsiv hjemmeside.

Responsiv webside til Digre Transport

Digre Transport fant ut at det var best å ta på alvor det faktum at de fleste bruker sin smarttelefon når de er på internett. De bestilte derfor en ny responsiv webside fra Pirk Media. Den nye hjemmesiden har fått et tidsriktig design, med tydelig tekst og intuitiv navigasjon. Og det beste av alt, den ser like bra ut på alle enheter; smarttelefon, lesebrett, laptop og stasjonær.

Pilot Utleie

Pilot Utleie skulle ha en produktbrosjyre og ringte til Pirk Media. Vi sa selvfølgelig ja. Lite visste vi at mye av fotograferingen ville foregå i gjørma. Det er mye gøy med gjørme. Fine bilder blir det også. I tillegg til brosjyren ville de ha et digert bilde av en gravemaskin inne på kontoret. Vi gikk for aluminiumstrykk på 3 x 1.5 meter. Råtøft!

Sturm Und Drang

Sturm Und Drang er ikke akkurat en gjeng nybegynnere når vi snakker om musikk i sjangre som klezmer og tango. CD’en «Tangodessa» er deres syvende, og er inspirert av, og en hyllest til kulturmetropolen Odessa. Dette var en av verdens rikeste og mest moderne byer på slutten av 1800-tallet. Kulturlivet blomstret. For musikere og sangere var Odessa en oase av inspirasjon, og kjente navn som Django Reinhardt, Edith Piaf og Astor Piazolla har alle tilknytning til Odessa. Pirk Media fikk oppdraget med å lage CD-coveret til «Tangodessa».

Pirk Media Studio

Pirk Media har investert i nytt lydstudio. Før var det sånn at bare stjerner kunne gå i studio og spille inn plate. Plateinnspilling var en veldig tidkrevende og kostbar affære. Slik er det ikke lenger. Digital musikkteknologi har gjort dette mulig for hvermannsen. Pirk Media kan nå ta oppdrag med komposisjon og innspilling av lyd og musikk, miksing, mastering, voiceover og lydrestaurering. Vi har også utstyr til å gjøre opptak ute i felten. Profesjonelt resultat til rimelige priser.

ØNH Legen logo

ØNH Legen i Trondheim er opptatt av hvordan de framstår overfor pasientene sine. Det synes vi er et veldig godt utgangspunkt og er alltid klare til å bistå med kreative idéer. Vi har gjort mange oppdrag for ØNH Legen, denne gang fikk vi i oppdrag å lage logo.

ISAAC

Ny hjemmeside til ISAAC

International Society For Augmentative And Alternative Communication (ISAAC) er en internasjonal organisasjon som hjelper mennesker med alvorlige kommunikasjonsvansker. Websiden skulle primært være en informasjonsportal. Det ble derfor lagt stor vekt på brukergrensesnitt og høy grad av lesbarhet.

Ny webside til Digre Transport

En av trøndelags største og eldste transportører, Digre Transport, har gitt Pirk Media oppdraget med å lage ny hjemmeside for den tradisjonsrike familiebedriften. Transport er synonymt med lastebiler og trailere. Med andre ord, motor, olje, dekk og krom. Dette var inspirasjonen for designet vårt. Som vanlig laget vi websiden med WordPress som plattform. Vi gratulerer Digre Transport med ny webside og takker for tilliten.

High Fidelity

Forsman er en norsk høytalerprodusent som lager High-End høytalere for de mer kresne av oss. Dette er høytalere for musikkelskeren som er godt over gjennomsnittet interessert i et perfeksjonert lydbilde. Forsman høytalere oser av kvalitet, både visuelt og lydmessig. Vi fikk i oppdrag å lage logo.