Tjenester

Pirk Media produserer komplette løsninger for webpublisering, grafisk design og print.

Vi samarbeider tett med kundene våre for å identifisere behovet slik at vi kan lage akkurat det du trenger innen visuell kommunikasjon.

Med over 30 års erfaring tilbyr vi fagkompetanse og kvalitet.

Webdesign

Hvis du ønsker å nå ditt publikum, må du ha en webside. Over 80% av de som surfer internett, bruker først og fremst sin smarttelefon. Dette betyr at din webside må være responsiv. En responsiv webside tilpasser seg og fungerer på alle enheter; smarttelefon, lesebrett, laptop og stasjonær PC.

Pirk Media lager responsive websider basert på WordPress, verdens mest brukte plattform for websider. Vi lager hjemmesider som er brukervennlig, med et stilrent design, og som du enkelt kan oppdatere selv uten å være dataekspert.

Grafisk Design / Print

Du må ikke undervurdere de unike egenskapene trykksaker har. Internett kan aldri slå følelsen det er å ha en fysisk brosjyre mellom hendene. Lukten av papiret, klare behagelige farger, bla fra side til side. For ikke å snakke om alle mulighetene du har i dag for å gjøre trykksaken spesiell og iøyenfallende. Trykksaker er personlig. Trykksaker blir lagt merke til.

Dessuten – trykksaker går aldri tom for strøm.

Fotografering

Hvis du mener at et bilde sier mer enn tusen ord, tar du ikke feil. I dagens mylder av informasjon er gode bilder et viktig verktøy for å bli lagt merke til. En webside, en brosjyre – gode bilder er avgjørende for et vellykket resultat.

Et bra bilde fanger oppmerksomheten. Et bra bilde kommuniserer. Et bra bilde engasjerer.

Audio

Pirk Media har eget lydstudio. Et moderne og oppdatert studio med utstyr fra øverste hylle. Vi kan ta på oss de fleste oppdrag innen komposisjon og innspilling av lyd og musikk, miksing, mastering, voiceover og lydrestaurering. Med mobilt opptaksutstyr kan vi også ta oppdrag ute i felten.

I vår utstyrspark finner du merker som Pro Tools, Lexicon, Aphex, dBX, Eventide, Apogee Symphony, Genelec, Audio-Technica, Manley, Shure, Martin, Korg og Yamaha.